هزینه ترانزیت به اروپا

نرخ کرایه ترانزیت به اروپا ۱۴۰۰ در یکی از انواع حمل و نقل بین المللی بار، اعلام بار ترانزیت اروپا حمل بار زمینی است که از طریق تریلر انجام می شود. شرایط ترانزیت به اروپا حمل و نقل کالا از کشوری به کشور دیگر طبق قوانین و مقررات کشور مقصد را حمل و نقل بین المللی می گویند.

کرایه ترانزیت بار تریلی به اروپا
کرایه ترانزیت بار تریلی به اروپا
مقصد کرایه (یورو)
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان مونیخ (Munich) 3,850
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان اشتوتگارت (Stuttgart) 3,850
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان فرانکفورت (Frankfurt) 3,950
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان کلن (Koln) 4,050
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان هامبورگ (Hamburg) 4,100
کرایه حمل ترانزیت از تهران به آلمان برلین ( Berlin) 4,050
کرایه حمل ترانزیت از تهران به فرانسه پِاریس ( Paris) 4,350
کرایه حمل ترانزیت از تهران به فرانسه استراسبورگ ( Strassbourg) 4,050
کرایه حمل ترانزیت از تهران به فرانسه لیل ( Lille) 4,350
کرایه حمل ترانزیت از تهران به فرانسه لیون (Lyon) 4,350
کرایه حمل ترانزیت از تهران به ایتالیا تریست (Triest) 3,950
کرایه حمل ترانزیت از تهران به ایتالیا میلان (Milano) 4,050
کرایه حمل ترانزیت از تهران به ترکیه استانبول آسیایی (Istanbul)
کرایه حمل ترانزیت از تهران به ترکیه آنکارا (Ankara)
کرایه حمل ترانزیت از تهران به ترکیه مرسین (Mersin
کرایه حمل ترانزیت از تهران به سوئیس باسل (Basel) 4,050
کرایه حمل ترانزیت از تهران به سوئیس زوریخ(Zurich) 4,150
کرایه حمل ترانزیت از تهران به بلژیک آنتورِپ (Antwerp) 3,950
کرایه حمل ترانزیت از تهران به هلند آمستردام (Amsterdam) 3,950

 

منبع

منابع دیگر: انجمن حمل و نقل بین المللی و (PDF)

 

انتقال کالا از یک کشور به کشور دیگر توسط یک واسطه انجام می شود که توسط شرکت های باربری و باربری بین المللی انجام می شود. شرکتی که به عنوان واسطه عمل می کند و کالا را از کشوری به کشور دیگر انتقال می دهد، یک شرکت حمل و نقل بین المللی است. برای تعیین نرخ حمل و نقل بین المللی، مهم است که بدانیم کالاهای ما چگونه به کشور دیگری ارسال می شوند.

ترانزیت بار تریلی به اروپا
ترانزیت بار تریلی به اروپا

مسیرهای آذربایجان – گرجستان – دریای سیاه، مسیرهای ارمنستان – گرجستان – دریای سیاه، آذربایجان – داغستان – روسیه – بلاروس و … از جمله مسیرهایی هستند که در گذشته و حال برای حمل بار از ایران به اروپا استفاده می شده است. این مسیرها با قرار گرفتن در مرز ترکیه برای حمل بار و حمل و نقل این مسیرها استفاده می شود و حمل و نقل را افزایش می دهد به طوری که برای حمل بار با کامیون و حمل بار با تریلی به مانند آلمان و ایتالیا بین 1000 تا 2000 دلار کرایه حمل می شود. افزایش . کامیون های ایرانی از مسیر بلاروس برای رفتن به شمال اروپا استفاده می کنند. در گذشته از خاک ترکیه برای حمل کالا به اروپای مرکزی نیز استفاده می شد. با ناامن شدن مرزهای کشور، کالاها از مسیرهای ذکر شده از ایران به اروپا منتقل می شوند.

ترانزیت به اروپا چیست؟

مفهوم ترانزیت چیست؟ واژه ترانزیت Transit یک اصطلاح لاتین است. در زبان‌های انگلیسی و فرانسه معادل کلمه جابجایی، عبور دادن و یا منتقل کردن می‌باشد. در فرهنگ لغت آکسفورد، کلمه Transit به معنای انتقال دادن افراد یا اشیا از یک نقطه به نقطه‌ای دیگر تعریف شده است. در زبان فارسی، واژه ترانزیت یک اصطلاح حقوقی و مرتبط با رویه‌های گمرکی است. کلمه و مفهوم ترانزیت بسیار پرکاربرد است و به گوش همه ما کلمه‌ای کاملا آشنا است. این وجود، گاهی برخی فعالان عرصه حمل‌ونقل یا افرادی که با امور صادرات و واردات سر‌‌وکار دارند، مفهوم ترانزیت را در معنای صحیح استفاده نمی‌کنند.

این مساله باب این است که به مفهوم درست و حقوقی اصطلاح ترانزیت بپردازیم. همچنین انواع ترانزیت و مدل‌های آن را به شما شرح دهیم. از شما دعوت می‌کنیم  با وب‌سایت بی‌اس‌ال همراه ما باشید:

ترانزیت به اروپا
ترانزیت به اروپا

مفهوم ترانزیت چیست؟

حتی اگر به صورت تخصصی با حمل‌ونقل کالا و یا امور گمرکی آشنا نباشید، احتمالا بارها کلماتی مانند ترانزیت کالا، راننده ترانزیت، ماشین ترانزیت و موارد مشابه را، چه از زبان افراد مختلف و چه در رسانه‌ها، شنیده‌اید.

خیلی از افراد تراتزیت را معادل صادرات و یا واردات کالا در نظر می‌گیرند. حتی اگر در سایت‌های مختلف سرچ کنید، می‌بینید گاهی به اشتباه، اصطلاح ترانزیت داخلی را به معنای حمل بار بین شهرهای داخلی توسط شرکت‌های باربری و سیستم حمل داخلی تعریف می‌کنند!

در حالی که چنین تصوری از مفهوم ترانزیت کالا، به طور کلی، اشتباه است. یا با چیزی که در قوانین گمرکی کشور تعریف شده، کاملا متفاوت است.

اجازه دهید تعریف ساده‌ای از مفهوم ترانزیت و تفاوت آن با صادرات و واردات بیان کنیم.(منبع)

آموزش سئو با سیاوش پیری